Merilee's Park - Goody Two Shoes

Lite olika tankar om planeringWedding planner stockholm. 

En av mina bästa vänner ska gifta sig i sommar. De flesta jag känner har planerat sitt bröllop helt själv tillsammans med familjerna. Men detta kommer att bli det första bröllopet jag går på där man har använt sig utav en wedding planner. Jag vet inte riktigt hur högt mina förväntningar ligger. Jag har gått på både väldigt lyckade bröllop och ett par som tyvärr inte blev lika lyckat. jag tycker det är bra att sådana tjänster finns eftersom det finns vissa människor som helt enkelt inte är så duktiga på att planera. Vissa kanske till och med känner sig så stressade att de tar ut det på sin blivande partner och då blir det inte så roligt med det hela. Så för de som inte kan eller vill planera ett helt bröllop själva så är det väldigt bra att man kan använda sig utav en bröllopsplanerare. Jag tycker själv att det skulle vara något att fundera när den dagen väl kommer. Jag känner att jag är ganska duktig på att planera och jag tror definitivt att jag skulle kunna hantera det själv. Men jag tror att det skulle vara skönt att lägga det där stora lasset på någon annan. Någon som man litar på så att man kan släppa taget lite och bara njuta av den där spännande tiden. Man vill ju kunna njuta av sin fest och inte gå igenom alla listor i huvudet på allt som ska hända under festen och allt som skulle kunna gå fel. Jag tycker att man ska njuta av sitt egna bröllop och kunna släppa taget och verkligen ha det extra roligt och inte behöva känna sig orolig över någonting mer än vilken present man ska öppna först. Hur som så ser jag framemot min väns bröllop snart.